برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
::
::
مدیریت ها
..
دانشگاه ما

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.
عالی
متوسط
ضعیف
   
..
:: جشنواره قرآن و عترت گامی برای تشکیل جامعه نمونه اسلامی است/ رقابت ۴۰۰ برگزیده دانشگاهی در جشنواره قرآن و عترت ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/19 | 
مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: دانشجویان با شرکت در مسابقات توانمندی های خود را ارتقا می دهند.

ه گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مهدی بادپا مدیرکل پشتیبانی فرهنگی واجتماعی وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا با اشاره به سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های کشور اظهار داشت: دوران نوجوانی و جوانی بهترین زمان برای کشف استعدادهای افراد است، بنابراین مسابقات بهترین عرصه برای شناسایی و هدایت استعدادهای دانش‌آموزان است و دانشجویان با شرکت در مسابقات علاوه بر شناخت توانمندی‌های خود با بسیاری از مهارت‌های اجتماعی آشنا می‌شوند و این امر تاثیر بسزایی در آینده آنها دارد.

وی افزود: امسال سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور در دانشگاه لرستان برگزار میشود که در این مرحله ۴۰۰ نفر از نخبگان و برگزیدگان دانشگاه‌های مختلف سراسر کشور و تابع وزارت علوم طی دو روز در دانشگاه لرستان رقابت خواهند کرد.

بادپا گفت: دانشجویان در رشته‌های آوایی، معارفی و حفظ به رقابت خواهند پرداخت و روز سه‌شنبه در مراسم اختتامیه از برگزیدگان نهایی با اهدای جوائز تجلیل و این جشنواره به کار خود پایان خواهد داد.

مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: امید می‌رود این جشنواره و مانند آن، گامی رو به جلو به سمت جامعه نمونه اسلامی باشد که مورد تاکید مقام معظم رهبری است لذا اهمیت این جشنواره ها ترغیب و تشویق بیشتر جوانان برای انس با قرآن و شبکه سازی فعالین قرآن و عترت دانشگاه ها است. اگر مردم جامعه از نوجوانی و جوانی با قرآن مانوس باشند قرآن تاثیر زیادی در زندگی آینده جامعه دارد لذا اصلی‌ترین هدف مسابقات قرآن و عترت تربیت قرآنی دانشجویان و جاری بودن آن در روزمره جوانان است. 

وی ادامه داد: دانشجویان قرآنی باید در سطح دانشگاه و به تبع آن جامعه، الگوی تاثیرگذاری برای سایر دانشجویان و افراد جامعه باشند و هر کدام از آنها  باید مبلّغ قرآن باشند و در جذب سایر افراد جامعه به قرآن و آموزه های دینی، فعالیت داشته باشند. 

بادپا تاکید کرد: شرکت در مسابقات قرآن و عترت زمینه ساز انس و تدبر در قرآن و آموزه های دینی خواهد بود و بهترین زمان برای ایجاد انس با قرآن و عترت و نماز دوران  نوجوانی و جوانی است. ما نیز درصددیم بتوانیم فضایی ایجاد کنیم که دانشجویان علاقه مند به فعالیت در این حوزه بتوانند بیشترین بهره را از ایام دانشجویی خود داشته باشند.

دفعات مشاهده: 1800 بار   |   دفعات چاپ: 446 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .

Persian site map - English site map - Created in 0.49 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4665