تماس با ما::

:: رکورد زنی دانشگاه ها در برگزاری جشنواره های رویش دانشگاهی در آبان و آذر 97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۵ |
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ جشنواره های رویش دانشگاهی به عنوان عرصه بروز خلاقیتها، استعدادها، توانمندیهای کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی رکن اصلی جشنواره ملی رویش محسوب شده و سهم بسزایی در برگزاری هر چه بهتر آن خواهد داشت. در سال جاری شاهد اقبال دانشگاه ها در برگزاری جشنواره های رویش دانشگاهی و همچنین درستاد وزارت علوم و دانشگاه ها مورد توجه جدی قرار گرفتند.
هفتمین جشنواره ملی رویش هم زمان با بیستمین سال تاسیس کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در اسفندماه سال جاری برگزار می شود. از ویژگیهای شاخص این دوره می توان به برگزاری جشنواره های رویش دانشگاهی با شور و استقبال بی نظیر اشاره نمود؛ این در حالی است که در بازه زمانی نیمه آبان تا پایان آذر ۹۷ امسال، بیش از ۶۵ جشنواره رویش دانشگاهی برگزار شده یا در حال برگزاری است و بی تردید برای رقم زدن رویشی نو و تحقق اهداف جشنواره، برگزاری شایسته رویش های دانشگاهی گامی مهم به شمار می آید. در جشنواره های دانشگاهی کانونهای فرهنگی در چهار محور اصلی فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی، فعالیتهای شاخص و برگزیده خود را به نمایش می گذارند. همچنین، امکان حضور و رقابت دستاوردهای فردی و گروهی در بخش های هنرهای تجسمی، صنایع دستی، ادبی، عکس، نمایشنامه نویس، فیلمنامه نویسی، موسیقی، تاتر و فیلم از ویژگی های این جشنواره است. برگزیده های هر دانشگاه پس از ارزیابی و داوری در هفتمین جشنواره ملی رویش حضور خواهند داشت.

دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3899